Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Соколівська громада» (код ЄДРПОУ: 04347143) був реорганізований і увійшов до складу Курненської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Соколівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Курненської громади

Проекти рішень Соколівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 04.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 138

Проект       УКРЇНА

         СОКОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Пулинського району Житомирської області

Рішення

Тридцять перша сесія 7 скликання від

Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету

Соколівської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.

06541000000 Код бюджету Відповідно частини 4 ст.80 Бюджетного кодексу України ,

заслухавши інформацію начальника фінансово-економічного відділу Дубину Н.І. керуючись Бюджетним кодексом України . Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації постійних комісій сільської ради . сільська рада

ВИРІШИЛА :

Затвердити звіт про виконання сільського бюджету за 2019р.

- доходи загального фонду – 17004.08 тис.грн

- доходи спеціального фонду – 203.9 тис.грн.

- видатки загального фонду – 13801.2 тис.грн.

- видатки спеціального фонду – 801.854 тис.грн.

Сільський голова :                                        А.В.Колесник

 

 

Проєкт              УКРАЇНА

ПУЛИНСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ С

ОКОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

31 сесія 7-го скликання від . . 2020р. №

Про прийняття у комунальну власність

територіальної громади Соколівської сільської ради

службового автомобіля медичних працівників Renault Duster

В зв?язку із створення Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Соколівської сільської ради , для отримання субвенції з Державного бюджету та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради із спільної власності сіл, селищ району службового автомобіля медичних працівників, що працюють у сільські місцевості, марки Renault Duster, модель JD1, рік виготовлення 2018, номер кузова(шасі,рами) VF1HJD20762230960, номер двигуна R176264, балансова вартість 479 000,000 грн.

2. Виконкому сільської ради звернутись до Пулинської районної ради з питання передачі в комунальну власність територіальної громади Соколів-ської сільської ради із спільної власності сіл, селищ району службового автомобіля медичних працівників, що працюють у сільські місцевості, марки Renault Duster .

3. Уповноважити сільського голову Колесника А.В. в установленому законодавством порядку створити комісію по прийняттю-передачі у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради , вказаному в п. 1 цього рішення, забезпечити участь спеціалістів апарату сільської ради у проведенні передачі, підписати акти прийняття – передачі та інші документи, необхідні для передачі в комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради.

4. Уповноважити сільського голову Колесника А.В. здійснити необхідні заходи для реєстрації права комунальної власності на вказаний в п. 1 цього рішення автотранспорт за Соколівською сільською радою після їх передачі.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради.

Сільський голова                                    А.В.Колесник

 

 

Проєкт                                         У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада Пулинського району Житомирської області

                                                Р І Ш Е Н Н Я

31 сесія 7-го скликання від . .2020 №

Про відміну рішення сільської ради від 30.08.2019 р. № 299

Заслухавши інформацію сільського голови Колесника А.В. про відміну рішення сільської ради від 30.08.2019 р. № 299 «Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради автомобіля Renault DUSTER», відповідно до ст.. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмінити рішення 24 сесії Соколівської сільської ради 7-го скликання № 299 від 30.08.2019 року « Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради автомобіля Renault DUSTER » як таке, що не реалізоване.

Сільський голова                                А.В.Колесник

Проєкт                                             У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада Пулинського району Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

31 сесія 7 скликання від . .2020 №

Про розгляд листа ДП «Баранівське

лісомисливське господарство» № 117 від 24.02.2020 р.

                    Розглянувши лист Державного підприємства «Баранівське лісомислив-ське господарство» № 117 від 24.02.2020 р. про визначення місця розмноження диких тварин в кварталах підприємства на території Соколівської ОТГ та оголошення в них «сезон тиші» в період з 01 квітня по 15 червня кожного року, керуючись пунктом 37 статті 26 та підпунктом 3 пункту «а» статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Визначити місця розмноження диких тварин в кварталах 5,6 загальною площею 97 га, Адамівське лісництво, державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство» на території Соколівської ОТГ в яких спостерігається масове скупчення диких звірів і оголосити в них «сезон тиші» в період з 01 квітня по 15 червня 2020 року з обмеженням господарської діяльності – всіх видів рубок ( крім ліквідації наслідків природної стихії та техногенних аварій).

2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Сільський голова                                                    А.В.Колесник

                                              Проєкт        УКРАЇНА

ПУЛИНСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СОКОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                             РІШЕННЯ

31 сесія 7-го скликання від . . 2020р. №

                   Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради нежитлове приміщення, банківська будівля Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади Соколівської сільської ради із державної власності в особі Пулинської районної державної адміністрації Житомирської області, код ЄДРПОУ 04053447 нежитлове приміщення, банківська будівля, загальна площа ( кв.м.) 105,7, матеріали стін, цегла, що розташоване за адресою: Житомирська область, Пулинський район, село Соколів, вулиця Миру, будинок 4-Г.

2. Виконкому сільської ради звернутись до Пулинської районної ради з питання передачі в комунальну власність територіальної громади Соколів-ської сільської ради із державної власності в особі Пулинської районної державної адміністрації Житомирської області, код ЄДРПОУ 04053447 нежитлове приміщення, банківська будівля 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради.

Сільський голова                                              А.В.Колесник


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua