Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Соколівська громада» (код ЄДРПОУ: 04347143) був реорганізований і увійшов до складу Курненської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Соколівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Курненської громади

Про пониження ступеня та перейменування Теньківської ЗОШ І-ІІ ступенів та Соколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 30.04.2020 13:25
Кількість переглядів: 186

Проєкт

УКРАЇНА

Соколівськасільська рада Пулинського району Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я від . .2020 №

Про пониження ступеня та перейменування

Теньківської ЗОШ І-ІІ ступенів

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядуванняУкраїни», статті 11 Закону України «Про загальнусереднюосвіту», з метою створеннянеобхідних умов для рівного доступу громадян до якісноїосвіти, підвищенняефективностізаходівщодорозвиткуосвітньоїгалузі у громаді, враховуючитенденціїщодозменшеннякількостіучнів в населених пунктах об’єднаноїтериторіальноїгромади,ефективного та раціональноговикористаннябюджетнихкоштів, Соколівська сільська рада   В И Р І Ш И Л А:

1. ПонизитиступіньТеньківськоїзагальноосвітньоїшколи І-ІІ ступенівСоколівської сільської ради Пулинського району та перейменувати Теньківську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Соколівської сільської ради Пулинського району у Теньківську загальноосвітню школу І ступеня Соколівської сільської ради Пулинського району ( даліТеньківську ЗОШ І ступеня) 

2.Понизити ступінь Соколівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Пулинського району  та перейменувати  в Соколівську загальноосвітню школу  І-ІІ ступенів  Соколівської сільської ради  ( далі Соколівська ЗОШ 1-ІІ ступеня).

3. Провести конкурс на посаду керівника Теньківської загальноосвітньої школи І ступеня Соколівської сільської ради Пулинського району та Соколівської загальноосвітньої  школи  І-ІІ ступеня відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади Соколівської сільської ради, затвердженого рішенням 24 сесії 7-го скликання від 30.08.2019 р. №300.

4. Доручити начальнику відділу освіти, культури та соціального захисту населення Соколівської сільської ради Ткачук М. О. подати відповідні документи для державної реєстраціїзмін до відомостей, якімістяться в ЄДР щодо Теньківської загальноосвітньої школи І ступеня  таСоколівської загальноосвітнньої школи  І-ІІ ступеня  Соколівської сільської ради Пулинського району.

5. Зобовязати директора Теньківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  та Соколівської загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів Соколівської сільської ради Пулинського району видати наказ про зміни істотних умов праці або звільнення працівників відповідно до п. 1 ст. 40 КЗпП України.

6. Сільському голові попередити директора Теньківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  та Соколівської загальньоосвітньої школи  І-ІІІ ступенів про зміни істотних умов праці або звільнення відповідно до п. 1 ст. 40 КЗпП України.

7. Видатки на утриманняТеньківськоїзагальноосвітньоїшколи І ступеня та Соколівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня Соколівської сільської ради Пулинського районуздійснюватизгідно Бюджетного кодексу України.

8. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнукомісіюсільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту тасоціальногозахистунаселення, прав людини, законності, депутатської діяльності та етики.

Сільський голова А.В. Колесник

                                                            У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада проект Пулинського району Житомирської області

                                                    Р І Ш Е Н Н Я

00 сесія 7-го скликання  Від 00.00.2020р №

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації на встановлення

зовнішніх меж земельних ділянок

Розглянувши заяву гр. Слепцової-Пузовікової Н.С. про надання дозволу на виготовлення технічної документації на встановлення зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості ) орієнтованою площею 0,071га. в т.ч.0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель; 0,46га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Теньківка вул. Гагаріна ,10 Пулинського району Житомирської області, з метою послідуючої передачі у власність, керуючись ст.12,118, 120,121,125,126,151 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл гр. Слепцовій- Пузовіковій Наталії Самуїлівні на виготовлення технічної документації на встановлення зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ) орієнтованою площею 0,71га. в т.ч.0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель; 0,46 га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Теньківка вул. Гагаріна,10 Пулинського району Житомирської області, з метою послідуючої передачі у власність.

2. Матеріали технічної документації на встановлення зовнішніх меж подати на затвердження чергової сесії сільської ради.

Сільський голова                                          А.В.Колесник

                                                                              У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада проект

Пулинського району Житомирської області

                                                             Р І Ш Е Н Н Я

00 сесія 7-го скликання   Від 00.00.2019р №

Про розроблення детального плану території в межах села Андріївка

Розглянувши заяву від прихожан Свято –Михайлівської церкви с. Андріївка в особі настоятеля храму протоієрея Василя Миколайовича Гриневича про надання дозволу на розроблення детального плану території в с.Андріївка відповідно до ст. 17 Закону України «Про основи містобудування» статей 10,19,29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанова Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р..№555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» , ДБН Б,1,1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», наказу Міністерства регіонального розвитку ,будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011р. №290 керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА

1.Розробити детальний план території обмеженої вулицями Незалежності та Гагаріна в межах села АндріївкаПулинського району Житомирської області відповідно до договору з організацією, яка має в своєму складі особу з відповідним кваліфікаційним сертифікатом на виконання робіт з розробленням містобудівної документації.

2.Замовником на виконання детального плану території обмеженої вулицями Незалежності та Гагаріна в межах села АндріївкаПулинського району Житомирської області визначити Соколівську сільську раду.

3.Фінансування робіт з розробки детального плану території обмеженої вулицями Незалежності та Гагаріна в межах села АндріївкаПулинськогорайону Житомирської області за рахунок коштів настоятеля храму протоієрея Василя Миколайовича Гриневича.

4.Рекомендувати сектору містобудування, архітектури та будівництва райдержадміністрації забезпечити організацію оформлення вихідних даних на розробку детального плану території та розгляд проектних матеріалів у прядку визначеному чинним законодавством за умови відповідного клопотання.

5.Забезпечити процедуру громадських слухань проекту детального плану території у відповідності до чинного законодавства.

6. Погоджений проект детального плану території відповідно до чинного законодавства подати на затвердження сесії сільської ради .

7. Після затвердження детального плану території примірники містобудівної документації передати в архів сектору містобудування, архітектури та будівництва райдержадміністрації і департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації

8.Замовнику оприлюднити дане рішення шляхом опублікування в засобах масової інформації.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, перспективного розвитку охорони навколишнього середовища та агропромислового комплексу.

Сільський голова                                                          А.В.Колесник

                                                             У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада Пулинського району Житомирської області

                                                           Р І Ш Е Н Н Я

00 сесія 7-го скликання   Від 00.00.2020р №

Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою

Розглянувши заяву жительки с.Андріївка гр. Собчук Л.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 0,60 га та керуючись ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл гр.Собчук Людмилі Василівні розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах с. АндріївкаПулинського району Житомирської області з метою послідуючої передачі її у власність.

2. Гр. Собчук Л. В. замовити виготовлення проекту землеустрою в землевпорядній організації , яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на проведення даних робіт, погодити з погоджувальними органами та подати на розгляд та затвердження сесією сільської ради.

Сільський голова                       А. В. Колесник

                                                              У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада Пулинського району Житомирської області

                                                          Р І Ш Е Н Н Я

сесія 7-го скликання  Від 00.00.2020р №

Про надання в оренду земельних часток (паїв) не переоформлених спадкоємцями

Розглянувши заяву ФГ «ОЛ.АГРО-СВІТ» в особі голови Зінчука О.В. про надання в оренду земельних часток ( паїв ) не переоформлених спадкоємцями по Соколівській сільській раді Пулинського району Житомирської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 10 років (допереоформлення спадщини спадкоємцями), площею 4,92га кадастровий номер 1825485100:02:000:0082 та керуючись ст.12,93,124, пункт 2 розділ Х/перехідні положення/ Земельного кодексу України, ст.747 Закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правової долі земельних ділянок ,власники яких померли» сільська рада ВИРІШИЛА

1.Надати ФГ «ОЛ.АГРО-СВІТ» в особі голови Зінчука Олега Вікторовича в оренду земельну частку ( пай ) не переоформлений спадкоємцями по Соколівській сільській раді Пулинського району Житомирської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 10 років (до переоформлення спадщини спадкоємцями), площею 4,92га кадастровий номер 1825485100:02:000:0082 . 2.Встановити розмір орендної плати 10% від нормативної грошової оцінки земельної частки (паю) . 3.Договір оренди на земельну частку (пай) підлягає державній реєстрації.

Сільський голова А.В.Колесник

                                 У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада проект Пулинського району Житомирської області

                                        Р І Ш Е Н Н Я

00 сесія 7-го скликання  Від 00.00.2019р №

Про затвердження детального плану території

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.19,24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахувань громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290,враховуючи рекомендації погоджувальної комісії під час громадських слухань по детального плану території земельної ділянки, розташованих в межах с. ТеньківкиПулинського району Житомирської області від 27.11.2018, сільська рада  ВИРІШИЛА:

1. Затвердити детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,02га в межах с.Теньківка по вул. Небесної СотніПулинського району Житомирської області для будівництва базової станції стільникового зв`язку.

2. Детальний план території зберігати в секторі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства адміністрації на паперових та електронних носіях.

3. Оприлюднити рішення щодо затвердження детального плану території шляхом опублікування його на офіційному веб-сайті Соколівської сільськоїради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, перспективного розвитку охорони навколишнього середовища та агропромислового комплексу.

Сільський голова                                 А.В.Колесник

 

 

У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

від 00.00.2020 року №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

площею 0,2500 га. гр.Марущак Н.М. і Никитюка В.М.

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Марущак Надії Михайлівни і Никитюка Василя Михайловича площею 0,2500 га на території с. Соколів вул Сонячна,61 Пулинського району Житомирської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) та керуючись ст. 12, 116, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Марущак Надії Михайлівни і Никитюка Василя Михайловича площею 0,2500 га на території с. Соколів вул Сонячна,61 Пулинського району Житомирської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

2. Передати в користування земельну ділянку площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) гр.гр. Марущак Надії Михайлівни і Никитюка Василя Михайловича кадастровий номер 1825484900:02:002:0078 с. Соколів вул Сонячна,61Пулинського району Житомирської області.

3. Право власності підлягає державній реєстрації.

 

 

 

Сільський головаА.В. Колесник

 

У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада проект

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2019 №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

площею 3,3944га. гр. Новашевського Ф.Й.

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) площею 3,3944 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Новашевського Франца Йосиповича с.Зелена Діброва, вул. Зелена,1 Пулинського району Житомирської області , та керуючись ст. 12, 116, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) площею 3,3944 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Новашевського Франца Йосиповича на території Соколівської сільської ради (землі бувшого КСП «Промінь» с.Зелена Діброва) Пулинського району Житомирської області.

2. Передати у приватну власність земельні ділянки площею 3,3944га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Новашевському Францу Йосиповичу на території Соколівської сільської ради (землі бувшого КСП «Промінь»с.Зелена Діброва) Пулинського району Житомирської області. Площа 3,3944га- кадастровий номер 1825485100:07:000:0130 ;

3. Право власності підлягає державній реєстрації.

 

 

 

Сільський голова А.В.Колесник

 

проект

У К Р А Ї Н А

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

сесія 7-го скликання

 

від 2020 №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

гр. Уколова Олександра Юрійовича

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Уколова О.Ю. загальною площею 0,5984 га. в т.ч. .для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ,0,2500га. для ведення особистого селянського господарства в с. Соколів вул. Польова, 12.для ведення особистого селянського господарства 0,3484 на території с.СоколівПулинського району Житомирської області та керуючись ст. 12, 116, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)) гр. Уколова Олександра Юрійовича загальною площею 0,5984 га. в т.ч. .для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ,0,2500га. для ведення особистого селянського господарства в с. Соколів вул. Польова, 12.для ведення особистого селянського господарства 0,3484 на території с.СоколівПулинського району Житомирської області

2. Передати гр.. Герасимчуку Івану Ананійовичу безкоштовно у власність земельну ділянку загальною площею 0,5984 га в т ч .для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) 0,2500 га кадастровий номер:1825484900:02:002:0074 , для ведення особистого селянського господарства площею 0,3484га: кадастрові номера; 1825484900:02:002:0079-площею 0,2115га.

1825484900:02:002:0080-площею 0,1369га.

 

с. Соколів вул. Польова, 12Пулинського району Житомирської області.

3.Право власності підлягає державній реєстрації.

 

 

 

 

Сільський голова А.В. Колесник

 

 

 

У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2020р №

 

Про надання дозволу на

розроблення документації

із землеустрою

 

Розглянувши заяву жителя с.Соколів гр. Ільченка М.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2,0000 га та керуючись ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл гр. Ільченку Миколі Володимировичу розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2, 0000 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої за межами с. ТеньківкаПулинського району Житомирської області з метою послідуючої передачі її у власність.

2. Гр. Ільченку М.В. замовити виготовлення проекту землеустрою в землевпорядній організації , яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на проведення даних робіт, погодити з погоджувальними органами та подати на розгляд та затвердження сесією сільської ради.

 

 

 

Сільський голова А. В. Колесник

 

 

У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2020р №

 

Про надання дозволу на

розроблення документації

із землеустрою

 

Розглянувши заяву жителькис.Соколів гр. Ясиненко К.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2,0000 га та керуючись ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл гр. Ясиненко Катерині Олександрівні розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2, 0000 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої за межами с. ТеньківкаПулинського району Житомирської області з метою послідуючої передачі її у власність.

2. Гр. Ясиненко К. О. замовити виготовлення проекту землеустрою в землевпорядній організації , яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на проведення даних робіт, погодити з погоджувальними органами та подати на розгляд та затвердження сесією сільської ради.

 

 

 

Сільський голова А. В. Колесник

 

 

 

У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2020р №

 

Про надання дозволу на

розроблення документації

із землеустрою

 

Розглянувши заяву жителя с.Соколів гр. Ясиненка О.Ф. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2,0000 га та керуючись ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл гр. Ясиненку Олексію Федоровичу розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2, 0000 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої за межами с. ТеньківкаПулинського району Житомирської області з метою послідуючої передачі її у власність.

2. Гр. Ясиненку О.Ф. замовити виготовлення проекту землеустрою в землевпорядній організації , яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на проведення даних робіт, погодити з погоджувальними органами та подати на розгляд та затвердження сесією сільської ради.

 

 

 

Сільський голова А. В. Колесник

 

 

У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

00 сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2020р №

 

Про надання дозволу на

розроблення документації

із землеустрою

 

Розглянувши заяву жительки с.Соколів гр. Ясиненко О.Ф. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2,0000 га та керуючись ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл гр. Ясиненко Олені Федорівні розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2, 0000 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої за межами с. Теньківка Пулинського району Житомирської області з метою послідуючої передачі її у власність.

2. Гр. Ясиненко О.Ф. замовити виготовлення проекту землеустрою в землевпорядній організації , яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на проведення даних робіт, погодити з погоджувальними органами та подати на розгляд та затвердження сесією сільської ради.

 

 

 

Сільський голова А. В. Колесник

 

 

 

У К Р А Ї Н А Проект

Соколівська сільська рада

Пулинського району Житомирської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

сесія 7-го скликання

 

Від 00.00.2020р №

 

Про розгляд звернення

ПрАТ «Київстар»

 

 

Розглянувши звернення Приватне акціонерне товариство «Київстар» про продовження їм договору оренди на земельну ділянку кадастровий номер1825480200:07:002:0114 для розміщення та експлуатації об`єктів і споруд телекомунікацій, площею 0,1681га. та керуючись ст.12,93,124 пункту 2 розділ Х /перехідні положення/ Земельного кодексу України ,сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Продовжити Приватному акціонерному товариству «Київстар» оренду, строком на п`ятнадцять років ,на земельну ділянку розміром 0,1681 га. кадастровий номер 1825480200:07:002:0114, що розташована в селі АндріївкаПулинського району Житомирської області,для розміщення та експлуатації об`єктів і споруд телекомунікацій.

 

2. Встановити розмір орендної плати 12% від нормативно-грошової оцінки земельної ділянки .

 

 

 

 

Сільський голова А.В.Колесник

 

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua